Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

 Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta tarjoaa virikkeellistä ja turvallista toimintaa lapsille ennen koulupäivää ja sen jälkeen.

Lain mukaisesti APIP-toimintaan voivat osallistua 1.-2. lk:n sekä erityistä tukea tarvitsevat 3.-9. lk:n oppilaat. Lisäksi Juvalla mukaan pääsevät myös esioppilaat, joilla on edelleen lakisääteinen oikeus varhaiskasvatukseen. Juvalla aamu- ja iltapäivätoimintaa (APIP) toteutetaan perusopetuslain mukaisesti sivistyspalveluihin kuuluvana palveluna. Toimintaa järjestetään varmuudella Juvan yhtenäiskoululla (Martti Talvela -kampus) sekä niillä kyläkouluilla, joihin tulee tarpeeksi ilmoittautumisia. 

Toiminta-aika

Juvan yhtenäiskoululla aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään maanantaista perjantaihin klo 6:30 - 9:00 sekä (perjantaisin 12:00) 13:00 - 17:00 välisenä aikana. Ennen klo 7:45 tuleville lapsille tarjotaan aamupala ja iltapäivällä toiminnassa mukana olevat saavat ravitsevan välipalan. Lapset ovat myös vakuutettuja toiminnan aikana. 

Syys-, joulu- ja talvilomalla toimintaa ei järjestetä.

Vuorohoitoa käyttävät eskarit ja koululaiset voivat varata näille loma-ajoille hoitoajat päiväkodista DaisyFamily -palvelussa. Niille lapsille, joilla ei ole vuorohoitosopimusta, täytyy tilapäistä hoitopaikkaa tarvittaessa hakea päiväkodista. Paikkaa on haettava viimeistään kuukautta ennen hoidon tarvetta varhaiskasvatuksen eDaisy-asioinnissa.

Varhaiskasvatuksen nettisivuille pääset tätä linkkiä klikkaamalla.

Maksut

APIP-toiminta on maksullista palvelua. Kuluvana lukuvuonna perittävät maksut ovat seuraavat: 

Aamupäivätoiminta: 

enintään 10 pv/kk 20 €
yli 10 pv/kk              40 €

Iltapäivätoiminta:

yli 10 pv/kk 80 € (josta sisaralennus 10 €)

4-10 pv/kk 40 € (josta sisaralennus 5 €) 

1-3 pv/kk    10 €/pv

Tätä linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan pöytäkirjaotteen Kasvatus- ja opetuslautakunnan 3.3.2020 pitämästä kokouksesta (pdf, 81,5kt).

Ilmoittautuminen

Toimintaan ilmoittaudutaan kevätlukukaudella samaan aikaan kouluun ja esikouluun ilmoittautumisen yhteydessä. Myös kesken toimintakauden voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä aamu- ja iltapäivätoiminnan vastaavaan ohjaajaan.

Lisätietoja Vintin ohjaajilta tai Päivi Kervinen p.0400 992 947 paivi.kervinen@juva.fi 

Hakulomakkeen saat myös tulostettua tätä linkkiä klikkaamalla (pdf, 99,9kt).

""

Kervinen Päivi

Aamu- ja iltapäivätoiminnan vastaava ohjaaja

040 099 2947

paivi.kervinen(at)juva.fi

Vintti

Aamu- ja iltapäivätoiminta

040 099 2948