Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Sujuvaa asumista Juvalla

Juva tarjoaa asukkaille ja yrittäjille kaupunkitasoiset palvelut viihtyisässä, puhtaassa maalaismaisemassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Toimivat peruspalvelut takaavat sujuvan arjen kaikenikäisille, ja rakenteilla oleva Martti Talvela -kampus tarjoaa modernit ja viihtyisät tilat oppimiselle. Vapaa-ajan aktiviteettaja löytyy moneen makuun.

Ajankohtaista

Tässä muutama syy, miksi tulla Juvalle

Juva sijaitsee keskeisellä paikalla. Lähimpiin kaupunkeihin on matkaa 40-60 km. Pohjois-etelä-suunnassa kunnan halki kulkee valtatie 5, jota peruskorjataan parhaillaan. Korjaushankkeessa kaksikaistainen tie muutetaan nelikaistaiseksi valtaväyläksi, jolloin Juvan saavutettavuus paranee entisestään.

Toimivat peruspalvelut

Juvalla on toimivat julkiset peruspalvelut kaikenikäisille. Terveyspalveluista huolehtii moderni terveyskeskus neuvoloineen, röntgeneineen ja hammashoitoloineen. Perheen pienimmille on tarjolla päivähoitoa päiväkodissa, ryhmäperhepäiväkodissa tai perhepäivähoidossa. Vuoropäivähoitoa tarjoava päiväkoti Mesikämmen helpottaa vuorotöissä käyvien vanhempien arkea.

Rakenteilla upea Martti Talvela -kampus

Juvalle on rakenteilla uusi koulukeskus, Martti Talvela -kampus. Elinkaarihankemallilla rakennetaan kuntaan uusi yhtenäiskoulu, lukio, 100-paikkainen päiväkoti ja liikuntahalli nykyisen koulukeskuksen alueelle. Uudet tilat otetaan käyttöön tammikuussa 2021. 

Tutustu Martti Talvela -kampukseen

Järviluonnon monet mahdollisuudet

Kaunis luonto, monet järvet ja kunnan eteläosissa avautuva Saimaa luovat upeat puitteen luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn, metsästykseen, kalastukseen ja melontaan. Vesiliikuntakeskus Sampola tarjoaa monipuoliset vesiaktiviteetit kuntosalin lisäksi.

Katso tästä tekemistä ja kokemista moneen makuun

Karttakuva Juvan sijainnista
Juvan keskeisestä sijainnista Itä-Suomessa on etua yrityksille, asukkaille ja matkailijoille. Tänne on helppo tulla ja lähikaupunkien palvelut ovat helposti saavutettavissa. Esimerkiksi Juvan Vehmaa on yrityksille mainio menestyksen paikka valtatie 5:n ja 14-tien risteyksessä.