Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Avoin varhaiskasvatus

Avoimen varhaiskasvatuksen perheryhmätoiminnan tarkoituksena on tukea perheitä arjessa. Toiminta perustuu lasten ja vanhempien yhteiseen tekemiseen ja perheiden keskinäiseen vertaistukeen. Toiminnan sisältö muodostuu varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja toiminnan suunnittelussa huomioidaan myös huoltajien ja lasten osallisuus. Avoin perheryhmätoiminta on maksutonta.

Avoimen perheryhmätoiminnan toiminta-aika on syys-toukokuu. Ryhmät toimivat kolme kertaa viikossa; maanantaisin klo 9.00 - 11.00, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30. Valitse osallistumispäivä ja ilmoittaudu avoimen varhaiskasvatustoiminnan ohjaajalle.

Vanhemmille on tarjolla myös ammattilaisen tukea, keskustelua kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa ja tekemistä.

Toimintaan ovat tervetulleita lapsia kotona hoitavat isät, äidit ja isovanhemmat lapsineen. Tule mukaan tapaamaan muita vanhempia, jakamaan kuulumisia sekä juttelemaan arjen tärkeistä asioista kahvittelun lomassa.

Ajatuksia ja ideoita otetaan mielellään vastaan toiminnan kehittämiseksi. Isät, äidit, isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita järjestämään toimintaa itselleen ja muille.

Lämpimästi tervetuloa!

Käyntiosoite:
Hiihtäjäntie 3, 51900 Juva (käynti Vesiliikuntakeskus Sampolan yläpihan puolelta)

Kauppinen Titta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

040 351 8687

avoinvarhaiskasvatus(at)juva.fi

Avoimien perheryhmien ohjaus