Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Energianeuvontaa asukkaille, pk-yrityksille ja kunnille. 

Energianeuvonnan tavoitteena on energiatehokkuus arjessa, yritystoiminnassa ja kuntatasolla. 

Asukkaiden energiaratkaisut, kuntien ilmastotyö ja pk-yritysten kustannusten hallinta liittyvät kaikki myös energiatehokkuuteen ja energialähteisiin. Alueellista energianeuvontaa hoitaa Etelä-Savossa ProAgria Etelä-Savo ja palvelee kuntalaisia mm. puhelimitse ja jakamalla hyödyllistä materiaalia fb-ryhmässä. Kunnissa keskustellaan yhteistyössä alueen ilmasto-ohjelmien ja kehittämishankkeiden kanssa. 

Etelä-Savon alueellisen energianeuvonnan kotisivuja pääset selaamaan tätä linkkiä klikkaamalla. Energianeuvonnassa Sinua palvelevat Maarit Kari ja Jukka Sairanen.

Tutustu myös Energiayrittäjyydestä elinvoimaa maaseudulle -hankesivustoon. Sivuja pääset selamaan osoitteessa www.energiayrittajyys.fi tätä linkkiä klikkaamalla.
 
Liity myös Energianeuvonnan Facebook-ryhmään! Voit myös itse julkaista esimerkiksi tietoa energiaan liittyvistä tapahtumista ja uutisista.