Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Esiopetus

Esiopetus on oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuonna annettavaa suunnitelmallista opetusta ja kasvatusta.

Lapsella on velvollisuus osallistua maksuttomaan esiopetukseen vuotta ennen oppivelvollisuuden alkua. Velvollisuus esiopetukseen on myös niillä seitsemänvuotiailla, joiden koulunkäynnin aloittamista on siirretty vuodella sekä niillä viisivuotiailla, joille on tehty päätös pidennetystä oppivelvollisuudesta.

(Esiopetus muuttui velvoittavaksi 1.8.2015, perusopetuslaki 26 a §)

Esiopetuspaikat Juvalla

Juvalla esiopetusta järjestetään kaikissa alakouluissa. Esiopetuksen hallinnosta vastaa rehtori Olli Kossila. 

Ilmoittautuminen

Esiopetuksessa opiskelunsa lukuvuonna 2023-2024 aloittavien oppilaiden koteihin postitetaan kirje, jossa on tiedot ja ohjeistus ilmoittautumiseen liittyen.

""

Kossila Olli

Rehtori

040 508 3826

olli.kossila(at)juva.fi