Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Joulukalenteri joulunodotukseen

Juvan joulukalenteri

Tervetuloa koko Juvan yhteiseen joulukalenteriin!

Juvan oma joulukalenteri on tehty juvalaisten toimijoiden yhteisvoimin, ja sen tarkoituksena on tuoda iloa ja valoa joulunalusaikaan. Joulukalenterin luukut avataan joulukuun aamuina klo 10.00 tällä sivulla ja Juvan kunnan Facebook-kanavalla. 

Kalenteria ovat olleet koostamassa kunnan kulttuuri- ja matkailupalveluiden ohella yhteisöt, yhdistykset, yritykset ja yksityiset toimijat. 

Toivotamme teille kaikille hyvää joulunaikaa!