Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Juoksu vahvistaa myös luita

Juoksu on loistava tapa kehittää sydän- ja verenkierto elimistöä. Juoksuaskeleen aiheuttaman tärähdyksen ansiosta jalkojen luutkin vahvistuvat.

Juoksuharrastus kannattaa aloittaa maltilla, jotta jalat ehtivät tottua rasitukseen. Kesäisin kannattaa juosta metsässä, pururadalla tai yleisurheilukentällä. Talvella pururadat ovat hiihtäjien käytössä, eikä jäinen pururata eroa rasitukseltaan asfalttipohjasta. Talvisin ulkona juostessa kannattaa käyttää nastalenkkareita. Talvella voit juosta myös sisätiloissa esimerkiksi juoksumatolla tai liikuntasalissa.

Harjoitusohjelma

Harjoitusohjelma aloittelijalle (xlsx, 13kt)

Harjoitusohjelma kuntoilijalle (xlsx, 13kt)

Harjoitusohjelma aktiivikuntoilijalle (xlsx, 13kt)

Juoksutekniikan ydinkohtia