Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Juvan kulttuurisivut

Onko sinulla tarinoita Juvasta tai juvalaisista, jotka haluat kertoa muillekin? Onko sinulla Juva -aiheisia valokuvia? Juvan kulttuurisivut on tehnyt Toenperän Juvan kirjasto ja kirjoittajatiimiin pääsee mukaan.

Mille kylälle oopperalaulaja Martti Talvela perusti luomulammastilan? Mitä tapahtui jyryjouluna 1829? Kuinka vanha on Juvan vaakuna? Mille harjulle kokoonnuttiin laulujuhliin? Juvan kulttuurisivuille kootaan tarinoita juvalaisista kulttuurintekijöistä, paikkojen ja tapahtumien historiasta. Sivut on tehnyt Toenperän Juvan kirjasto. Sivuston kirjoitukset on luokiteltu teemoittain. Kaikki artikkelit näkyvät etusivulla kirjoitusjärjestyksessä ja aakkosissa Juva-teeman alla.

Iso osa kirjoituksista on luotu vapaaehtoisvoimin, ja uudet kirjoittajat toivotetaan tervetulleiksi! Onko sinulla juvalainen sukulainen tai tuttu ihminen, jonka tarinan haluat kertoa muillekin? Tai haluatko etsiä tietoa jonkin juvalaisen paikan historiasta ja kirjoittaa siitä? Onko sinulla sivuille sopivia valokuvia? Ota yhteyttä Juvan kirjastoon vaikkapa sähköpostilla juvan.kunnankirjasto@juva.fi, niin pääset mukaan kirjoittajaryhmään.  

Siirry Juvan kulttuurisivuille tästä.