Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Toivomme, että jokaisella juvalaisella nuorella olisi mahdollisuus saada kokemusta työelämästä kesätyön avulla. Kunta auttaa nuorten työllistymistä kesätyöhön nuoren työllistymisen setelillä. 

Vinkkailemme kesätyömahdollisuuksista koulun oppilastietojärjestelmä Wilman kautta. Kesätyömahdollisuuksia on lisäksi koottu Juvalle töihin sivustolle. 

Ole yhteydessä sinua kiinnostavaan työnantajaan ja kysy rohkeasti kesätyötä.

Jos jäit kesätyötä vaille tai sait vain lyhyen kesätyöpätkän, niin tarjoamme sinulle erilaisia työmahdollisuuksia. Seuraile niitä WorkPilotsin kautta. Voit myös itse vinkata sitä kautta, millaista työtä voisit tulla tekemään. Plussaa on, jos ehdotuksesi mahdollisesta työpanoksesta sisältää kuntalaisillemme tai kuntamme alueelle hyvän tekemistä, ilon tuottamista.

Meihin saa myös aina olla yhteydessä, autamme mielellämme.  Meidän yhteystiedot löydät täältä. 

Nuoren työllistymisen seteli

Nuoren työllistymisen seteli tarkoittaa käytännössä sitä, että työnantaja pystyy saamaan Juvan kunnalta 250€ tuen työllistäessään alle 20-vuotiaan juvalaisen nuoren vähintään 4 viikoksi. Tuon lisäksi tuen saamiseksi työnantajalla tulee olla tarjolla työtä vähintään 25 h/vko, työn tulee sijaita Juvan alueella ja palkkaus tulee olla työehtosopimusten mukainen. Nuorten työllistymisen seteleitä saa meiltä Työelämäpalveluista Toimintatalolta osoitteesta Juvantie 7. Nouda oma setelisi sitten, kun olet saanut kesätyön.  Saat setelin ottamalla meihin yhteyttä.

Nuoren kesäyritysseteli

Nuoren kesäyrityssetelin voi saada 2001-2007 syntynyt juvalainen nuori, joka perustaa pienimuotoisen yrityksen, jonka liikevaihto on 100-7000 € ja työtuntien määrä vähintään 40 h. Setelin arvo on 250 € ja sen jakamisesta ja nuoren yrittäjän opastamisesta yrittäjyyteen vastaa Juvan 4H-yhdistys. Tarkempia tietoja yritysselistä saat Juvan 4H- yhdistyksen Leena Heiskaselta