Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

   Koululaisten apip-kesävintti 2023

KOULULAISTEN APIP-KESÄVINTTI 2023     

Martti Talvela -kampuksen yhtenäiskoululla järjestetään APIP-vintin kesätoimintaa seuraavasti:

-viikoilla 23 ja 24 ma-pe

-juhannusviikolla 25 ma-to

- viikolla 31 ma-pe

- viikolla 32 ma-ti

Toimintaan voivat ilmoittautua 0–2 –luokkalaiset ja erityistä tukea tarvitsevat isommat koululaiset.  Toiminta järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi.

Toimintaa ei järjestetä juhannusaattona pe 23.6. eikä henkilökunnan koulutus- ja suunnittelupäivänä keskiviikkona 9.8.  

Toiminta-aika päivittäin on klo 6.30–17.  Päivän aikana tarjotaan aamupala n.klo 8, lounas n.klo 11.30 ja välipala n.klo 14.

Lapset ovat vakuutettuja toiminta-aikana.

Vintin ollessa kiinni 23.6.-30.7.2023 on vuorohoitoa käyttävillä eskareilla edelleen paikka päiväkodissa heinäkuun loppuun saakka.

Muille eskareille ja koululaisille täytyy päiväkotipaikkaa tälle ajalle tarvittaessa hakea varhaiskasvatuksen eDaisy-asioinnissa viimeistään kuukautta ennen hoidon tarvetta. Hakemuksen lisätiedoissa on ilmoitettava mille ajalle paikkaa haetaan.

Myös eskarin aloittavien lasten hoitopaikka vaihtuu APIP-vinttiin 1.8. alkaen.

Jos hoitopaikkaa tarvitaan ennen koulun lukukauden alkua (1.-4.8 ja 7.-8.8.), lapsi ilmoitetaan APIP-kesävinttiin oheisella ilmoittautumislomakkeella.

Ne hoitopaikkaa tarvitsevat eskarilaiset, joille riittää APIP-toiminnan päivittäiset aukioloajat, siirtyvät APIP-toiminnan asiakkaiksi.  Vuorohoitopaikkaa tarvitsevat eskarilaiset ovat varhaiskasvatuksen asiakkaita, heidän kuukausimaksunsa määräytyy varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaisesti ja heidän hoitopäivänsä täydentyy  APIP-vintin aukioloaikojen ulkopuolella päiväkodissa. Vuorohoitoa käyttävän esioppilaan tuntirajavalintaan lasketaan sekä päiväkodissa että APIP-toiminnassa tarvittavat tunnit.

Kesätoiminnasta perittävä maksu on 50 € / vk / lapsi ja sisarusalennus 5 € /vk.

Viikolla 32 kesävinttitoimintaa on maanantaina ja tiistaina ja maksu silloin on 10 €/pv.

Mikäli lapsi on koko toimintaviikon sairaana, maksuvapautuksen kyseiseltä viikolta saa lääkärintodistuksen esittämällä.

Ilmoittautumislomake palautetaan 28.4.2023 mennessä yhtenäiskoulun APIP-vinttiin tai kunnanviraston oven postilaatikkoon osoitteena APIP-toiminta, yhtenäiskoulu.

Tulostettavan ilmoittautumislomakkeen saat tästä. 

Lisätietoja: APIP-toiminnan vastaava ohjaaja Päivi Kervinen

                    p.0400 992 947,  paivi.kervinen@juva.fi