Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhuollon tavoitteena on oppilaiden terveyden edistäminen sekä terveen kasvun ja kehityksen tukeminen.

Kouluterveydenhuollon palveluihin kuuluvat terveydenhoitajan ja lääkärin suorittamat terveystarkastukset sekä oppilaan terveydentilan toteamiseksi tarvittavat erikoistutkimukset.

Terveydenhoitaja tapaa kaikki oppilaat vuosittain terveystapaamisten yhteydessä. Laaja-alaiset terveystarkastukset tehdään 1. 5. ja 8. luokkalaisille.Terveydenhoitaja on tavattavissa kouluilla/muussa ilmoitetussa paikassa, hänen ilmoittamana ajankohtana. Vastaanottoajat näkyvät Wilmassa.

Koululääkärin vastaanotosta on sovittava terveydenhoitajan kanssa etukäteen. Lääkärintarkastukseen kutsutaan 1. luokkalaiset, 5. luokkalaiset ja 8. luokkalaiset. 

Erikoislääkäri: koululääkärin määräämä silmä- tai korvalääkärin suorittama ensimmäinen tarkastus on oppilaalle maksuton. Jatkohoito on huoltajan kustannettava.

Ahonen Hanna

Kouluterveydenhoitaja

040 013 5071

hanna.ahonen(at)essote.fi

Yhtenäiskoulu, lukio sekä kyläkoulut