Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Kulttuurin riemua

Kulttuuri tuo ja luo iloa, virkeyttä ja uusia näkökulmia elämäämme. Taide ja kulttuuri tarjoavat elämyksiä ja tuovat ihmiset toistensa luo. Kunnan yhteiset perinteet ja tapahtumat ovat meille tärkeitä. Perinteet sitovat sukupolvet toisiinsa ja luovat nykyisyydelle merkityksen. Taide ja kulttuuri edistävät tutkitusti kaiken ikäisten terveyttä, hyvinvointia ja osallisuutta.

Juvalla kulttuuripalveluiden tavoitteena on edistää monipuolista kulttuuritoimintaa ja säilyttää kulttuuri yhtenä kunnan vetovoimatekijänä. Etelä-Savon ensimmäinen kulttuurihyvinvointisuunnitelma 2019- 2021 ohjaa Juvan kulttuurin ja hyvinvoinnin rajapinnoilla olevaa toimintaa.

Kulttuuripalvelut ylläpitää ja kehittää Pattoin perintötalon ja Partalan museoalueen toimintaa. Kulttuurijärjestöt ja muut alan toimijat ovat keskeisiä palveluiden tuottajia yhteistyössä kunnan kanssa. Seurakunnan kanssa ylläpidetään paikkakunnan perinteitä toteuttamalla vuosittaisina tapahtumina kansallisen veteraanipäivän ja itsenäisyyspäivän juhlallisuudet. Kulttuuripalveluiden yhtenä painopistealueena on lastenkulttuuri. Juva kuuluu verkostomuotoiseen Lastenkulttuurikeskus Versoon.

Tapahtumia voi seurata tapahtumakalenterista ja uusia tapahtumia voi ilmoittaa klikkaamalla tästä. 

Kuusisto Johanna

Kirjasto- ja kulttuurikoordinaattori

040 013 6176

johanna.kuusisto(at)juva.fi

Juvan kunnankirjaston ja kulttuuripalveluiden lähiesimies ja toiminnasta vastaaminen.