Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Meidän Juva - onnellisten yhteisö

Jokaisella kunnalla on lain mukaan oltava strategia. Juvan kunnanvaltuusto on hyväksynyt Juvan kunnan strategian joulukuussa 2021. Sen mukaan Juva on viihtyisä, vireä ja verkostoitunut maaseutukeskus vitostien varressa. Juva elää puhtaasta ruoasta, luonnosta, puusta, matkailusta ja palveluista.

Arvot kaiken perustana

Juvan kunnan toiminta perustuu strategiassa hyväksyttyihin arvoihin:  Vastuullisuus - Yrittäjyys - Yhdessä tekeminen.

Vastuullisuus

Kannamme vastuuta kunnan ja kuntalaisten tulevaisuudesta. Pidämme kunnan talouden kunnossa ja siten varmistamme hyvinvoinnin Juvalla. Huolehdimme elinympäristöstä ja luonnosta. Maaseudun perinteiden mukaisesti haluamme jättää Juvan paremmassa kunnossa seuraavalle sukupolvelle. Päätöksiä tehdessä arvioimme niiden vaikutuksia ja vaikuttavuutta. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi.


Yrittäjyys

Yrittäjyys on kunnan elinvoiman perusta ja luo kuntaan hyvinvointia. Autamme yrityksiä niiden kehittämis- ja investointihankkeissa. Toimimme aktiivisesti verkostoissa luoden edellytyksiä yritysten toiminnalle ja kehittymiselle. Yrittäjämäinen asenne näkyy toiminnassamme joustavuutena ja aktiivisena Juvan puolesta toimimisena.


Yhdessä tekeminen

Yhteistyökyky on keskeinen osa kunnan organisaation osaamista ja yksi kunnan menestystekijöistä. Mahdollistamme kuntalaisten osallistumisen ja vaikuttamisen hyödyntäen laajasti erilaisia vaikuttamiskanavia. Tuemme kuntalaisten aktiivisuutta ja kohtelemme kaikkia tasapuolisesti.

Tutustu tästä Juvan kunnan strategiaan Meidän Juva - onnellisten yhteisö (pdf, 576 kt)