Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Näkymä kesäiseltä kirkolle päin Juvantiellä

Liikenneväylät

Juvan kunta ylläpitää kaavateitä, katuja ja kevyenliikenteen väyliä. Osan väylistä hoitaa Juvan kunta ja osaa kunnossapitää Järvi-Saimaan Palvelut Oy.

Juvalla on kaavoitetuilla alueilla liikenneväyliä yhteensä noin 45 km, joista kevyenliikenteen väyliä ja jalkakäytäviä on noin 14 km. Liikennealueiden kunnossapidon tavoitteena on turvata alueiden käyttäjille hyvät ja turvalliset edellytykset liikkumiseen.

Kaavateiden ja kevyenliikenteen väylien kunnossapito

Juvan kunta tilaa kaavateiden ja kevyenliikenteen väylien kunnossapidon Järvi-Saimaan Palvelut Oy:ltä.

Katujen korjaaminen

Uusien alueiden kadut päällystetään yleensä vasta sen jälkeen, kun kadunvarren tontit on pääosin rakennettu. Vanhojen alueiden katujen päällystämisen edellytyksenä on, että kadun rakennekerrokset ja niissä olevat vesihuolto- ja kaapelijohdot ovat hyvässä kunnossa. Vanhoja katuja pyritään peruskorjaamaan vuosittain.

Katujen ja kevyenliikenteenväylien korjaukset suoritetaan 2019 valmistuneen saneerausohjelman mukaisesti. Saneerausohjelma määrittelee väylien korjaustarpeen kiireellisyysjärjestyksen mukaisesti.

Yhteyshenkilö

Turunen Oiva

Kiinteistöinsinööri

044 417 5842

oiva.turunen(at)jarvisaimaanpalvelut.fi

Vastaa kunnan kohteiden kunnossapidosta