Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Juvan lukio - monien mahdollisuuksien näyttämö

Juvan lukio on laadukas lähilukio. Kannustamme luovuuteen, yhteisöllisyyteen ja oma-aloitteisuuteen. Tarjoamme laadukkaan ja kodikkaan oppimisympäristön, yksilöllistä tukea ja vahvat jatko-opintovalmiudet. 

Vuoden 2023 yhteishakuaika 21.2.–21.3.2023

Martti Talvela-kampus

Juvan lukion tilat siirtyivät tammikuussa 2021 uuteen Martti Talvela -kampukseen. Uusi kampus tarjoaa lukiolaisille modernin oppimisympäristön ja -opetusvälineistön sekä monikäyttöisen liikuntasalin. 

Opiskelijan edut

Lukiolaiset saavat henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen. Lisäksi tarjoamme maksuttomat koulumatkat 5 km kauempana asuville lukiolaisille kunnan sisäisin kuljetuksin ja naapurikunnista julkisin bussivuoroin. 

Laaja valikoima kursseja

Valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisten kurssien lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman koulukohtaisia kursseja. Verkko-opintoina laaja valikoima vieraita kieliä kuten espanja ja japani. Opiskelijana voit tutustua eri tieteisiin laajasti, jatko-opiskelumahdollisuudet huomioiden. Lisäksi voit valita erilaisia liikunta-, kuvataide-, ja musiikkikursseja muun opiskelun vastapainoksi. Opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa jo lukioaikana yliopisto- ja AMK-kursseja.

Lukioteatteri

Lukioteatteri on satsaus nuorten mahdollisuuksiin toimia yhdessä yhteisen tavoitteen eteen. Tämä panostus kantaa pitkälle aikuisuuteen ja opettaa meille sellaisia taitoja, joita emme voisi oppia missään muualla koulumaailmassamme.

Lukioteatteri on yhteisö, jossa jokainen voi kasvaa ja etsiä omia vahvuuksiaan turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Lukioteatteri on monessa mielessä erityinen ilmiö. Lukioteatteri on pienen yhteisömme vahvan yhteishengen luoja. Se on jo 30 vuoden ajan mahdollistanut monipuolisesti teatteritaiteen eri osa-alueiden (bändi, tanssi, näytteleminen, maskeeraus, puvustus, lavastus, rekvisiitta, valo -ja äänitekniikka, markkinointi) harrastamisen Juvalla.

Toiminnassamme pyrimme mahdollisimman runsaasti työllistämään juvalaisia teatterin -ja taiteentekijöitä. Martti Talvela -kampuksen uusi auditorio luo hienot puitteet juvalaiselle teatteriesitykselle.

 

Kuvat vuoden 2023 esityksestä Minä Elän!

Tieto- ja viestintätekniikkaa monipuolisesti opetuksessa mukana

Sähköiset oppimateriaalit ja oppimisalustat. Yksilöllistä valmennusta sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Ohjausta myös jatko-opinnoissa tarvittaviin sähköisiin työvälineisiin

Tätä kaikkea ja paljon muuta on dynaaminen ja ulospäin suuntautunut lukiomme. Me kaikki Juvan lukiossa opettavat ja opiskelevat olemme siitä ylpeitä.

Kerromme sinulle mielellämme lisää palveluistamme ja toiminnastamme. Soita tai lähetä sähköpostia lukioomme.

Arkio Marjo

Opinto-ohjaaja

040 013 6167

marjo.arkio(at)juva.fi

Kossila Olli

Rehtori

040 508 3826

olli.kossila(at)juva.fi

Leskinen Kari

Apulaisrehtori

040 515 4729

kari.leskinen(at)juva.fi

Penttinen Jenni

Koulusihteeri

040 013 5054

jenni.penttinen(at)juva.fi

Juvan lukion pedanet-sivuille

Wilmaan kirjautuminen juva.inschool.fi