Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Lähde luontoon Juvalla - valitse sinulle sopiva retkeilyreitti, aktiviteetti tai vaikka molemmat.

Juvalla luonnossa liikkuminen on vaivatonta. Retkeilyreitistöt ovat kattavat ja liikkeelle pääsee sekä aivan keskustasta että kauempaakin kyliltä mihin vuodenaikaan tahansa. Maasto Juvalla on monipuolista ja suhteellisen helposti kuljettavaa myös yleisimpien reittien ulkopuolella. Luontoaktiviteetteja löytyy kalastuksesta retkeilyyn.

Talvella valaistuja latureittejä löytyy keskustasta, Lautealasta ja Koikkalasta, ja lisäksi paljon muita reittejä löytyy ympäri Juvaa. Luistelemaan pääsee esimerkiksi Salajärven retkiluisteluradalla ja lumikenkäilemään Itäsuolla. Myös moottorikelkkareitistöt ovat kattavat.

Kesäaikaan latupohjat ovat retkeilijöiden ja kuntoilijoiden käytössä. Esimerkiksi Hiidenmaan retkireitti ja Gottlundin kierros keskustassa ovat viitoitettuja reittejä. Perinteisen patikoinnin lisäksi Juvalla voi pyöräillä, meloa tai vaikkapa ratsastaa luonnossa itsenäisesti tai opastettuna. Kalastus on mahdollista sekä luonnonvesissä että istutuskohteissa: Rävykosken ja Samusenlahden jalokala-apajat kutsuvat kokeileen kalaonneaan. 

Tutustu reitteihin ja aktiviteetteihin ja lähde luontoon: