Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Kartta matonpesupaikan sijainnista

Matot puhtaaksi

Juvalla voi pestä mattoja ulkosalla kuivalla maalla.
Mattopyykille pääsevät tasaisen maaston ansiosta myös kaikenikäiset ja liikuntaesteiset pyykkärit. Myös ajoneuvojen paikoitus on helppoa. Paikan käyttö on maksutonta.

Sijainti

Mattojenpesupaikka sijaitsee Jukaistentien varressa keskustaajaman välittömässä läheisyydessä.

Likavedet

Jukajärven rannassa olevan pesupaikan likavedet menevät kunnan jätevesiverkostoon eivätkä likaa tai rehevöitä vesistöjä.

Varusteet

Matonpesupaikalla on 8 kapeampaa pesuallasta (leveys 120 cm) ja yksi isompi pesuallas (leveys 270 cm). Pesuvesi, joka tulee hanasta, on järvivettä ja se suihkuaa koko maton leveydeltä.

Kuivausmankeli ja -telineet kuuluvat matonpesupaikan varustukseen.

Avoinna

Mattojenpesupaikka on avoinna toukokuun alkupuolelta syyskuun puoliväliin saakka.

Alueista vastaa

Turunen Oiva

Kiinteistöinsinööri

044 417 5842

oiva.turunen(at)jarvisaimaanpalvelut.fi

Vastaa kunnan kohteiden kunnossapidosta