Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvalla vesijohtoverkoston asennustöitä viikolla 22. Töistä aiheutuu vedenjakelukatkoja seuraavasti:

  • Tiistaina 30.5. Taipaleen ja Ylämaan alueilla noin klo: 20.00–24.00. Vaikutusalueen kartta aukenee oheisesta linkistä. Vesikatkoalue 30.5.
  • Keskiviikkona 31.5. Viialanpolun ja Hepolammentien välillä noin klo: 14.00–20.00 välisenä aikana. Kartta katkoalueesta aukenee oheisesta linkistä. Kartta 31.5.

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Tekninen päivystys 24/7, puh. 0400 255 195
Projektipäällikkö Jouni Heikkinen, puh. 044 4175272
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Myönteistä Juvakuvaa edistämässä

Juvan kunta toteuttaa brändi- eli mielikuvakyselyn yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMKin kanssa. Kysely toteutetaan osana juvalaislähtöisen Piia Lampisen opinnäytetyötä.

Haluamme, että Juva olisi vireä ja elinvoimainen, hyvän arjen eväät tarjoava kunta tulevaisuudessakin. Nyt sinulla on juvalaisena tai Juvan ystävänä mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka aiomme markkinoida ja kehittää kuntaa alueen vahvuudet ja parhaat puolet huomioiden. Toivomme, että täällä viihtyvät sekä nykyiset asukkaat että kesäasukkaat. Tavoite on, että tänne saataisiin houkuteltua tulevaisuudessa myös uusia kuntalaisia.

Olet osallistumassa kyselyyn, joka on osa YAMK-opiskelija Piia Lampisen opinnäytetyötä. Opinnäytetyössä tutkitaan, millä keinoin Juvaa voitaisiin mainostaa ja kuinka kunta erottuisi muista kunnista positiivisella ja aidosti omannäköisellä tavalla. Kyselyn tarkoituksena on saada mahdollisimman paljon mielipiteitä, näkemyksiä ja kokemuksia, mitkä ovat juuri niitä meille tärkeitä ja kehumisen arvoisia asioita. Opinnäytetyö toteutetaan yhteistyössä Juvan kunnan kanssa.

Kysely on lyhyt, joten vastaamiseen menee 5-10 minuuttia ja siinä on yhdeksän kysymystä. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Tuloksia esitetään ryhmätasolla niin, ettei yksittäisiä vastauksia pystytä tunnistamaan. Kyselyyn vastanneet voivat halutessaan osallistua myös arvontaan, jossa palkintona on 50 € lahjakortti juvalaiseen yritykseen. Arvontaan osallistumista varten, laitathan yhteystietosi kyselyn loppuun.

Vastauksesi antaa meille todella arvokasta tietoa kunnan kehittämisen kannalta. Lämmin kiitos osallistumisestasi!

Kysely toteutetaan Webropol-ympäristössä ja siihen pääset osallistumaan tätä linkkiä klikkaamalla.