Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Kirjaston näyttelyt ja tapahtumat

Kirjasto on kaikkien kuntalaisten yhteinen ilmainen tila, jossa voi järjestää näyttelyjä ja tapahtumia. 

Näyttelyt

Kirjastogalleriassa näyttelyjen järjestäminen on ilmaista. Näyttelyn järjestäjä huolehtii itse näyttelyn ripustuksesta ja purkamisesta. Suosittelemme, että näyttelyn järjestäjä tekee myös näyttelystä tiedottavan julisteen ja luonnostelee tiedotteen paikallislehteä varten. Näyttelyn aluksi voi kirjaston tiloissa järjestää näyttelyn avajaiset.  

Näyttelyistä tiedotetaan Juvan tapahtumakalenterissa. Näyttelyaika on yhden kalenterikuukauden. Kirjastossa on ollut esillä muun muassa maalauksia, grafiikan töitä, tilkkutöitä, taidetekstiilejä, valokuvia, postikortteja, keramiikkaa, tuohitöitä ja moottorisahaveistoksia. Teokset voivat olla myös myytävänä. 

Tutustu näyttelysopimukseen!

Näyttelysopimus.pdf

Ota yhteyttä kirjastoon puhelimitse 040 868 0519 ja varaa aika omalle näyttelyllesi.

Tapahtumat

Kirjaston tiloissa järjestetään monenlaisia tapahtumia vaalipaneeleista kirves-iltoihin. Tapahtuman järjestäminen kirjastossa on ilmaista ei-kaupallisille tahoille.

Lisätietoa kirjastosta 040 868 0519.