Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Löydä oma olosi Juvalta

Meillä Juvalla on monta mielenkiintoista tekemisen ja kokemisen paikkaa. Järviluonto tarjoaa loistavia reittejä käyntikohteiden äärelle niin maaseudun viehättävissä kylissä kuin keskustassakin. Juvalla myös tapahtuu ympäri vuoden. Kansalaisopisto, kirjasto ja elokuvateatteri tarjoavat elämyksiä ja kokemuksia, joista muuallakin maailmassa nautitaan. Ei siis kannata lähteä merta edemmäs kalaan.

Ajankohtaista