Suoraan sisältöön

Häiriötiedote​

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vedenjakeluverkon vuodonkorjauksen Juvalla 8.6.2023. Korjaustöistä voi aiheutua katko vedenjakelussa Kummunmäen, Kaihunmäen ja Ilokallion alueelle klo 10-15 välisenä aikana. Kartta alueesta aukeaa oheisesta linkistä. Vedenjakelu katko 8.6. Juva

Huomioitavaa on, etteivät vesijohtoverkostoon liitetyt laitteet toimi katkon aikana. Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata vettä talousvedeksi sekä WC:n huuhtelua varten.

Jakelukatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä sameutta. Pyydämme tällöin juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu. Värjäytynyttä vettä ei tule käyttää esimerkiksi pyykinpesuun, sillä se voi värjätä vaatteita.

Lisätietoa:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen, puh. 050 400 8011

Viestintä ja markkinointi

Juvan kunta viestii toiminnastaan, päätöksenteostaan ja palveluistaan eri kanavissa. Viestinnän tehtävänä on tukea kuntastrategian toteutumista. 

Kunnan logon sekä muita viestintämateriaaleja voi pyytää viestintä- ja markkinointikoordinaattorilta.

Juvan kunnalla on kaksi tienvarsinäyttöä, joista toinen sijaitsee VT14:n ja toinen VT5:n varrella. Toimijat voivat hyödyntää näyttöjä digitaaliseen mainontaansa ottamalla yhteyttä viestintä- ja markkinointikoordinaattoriin.

VT14-tienvarsinäytön viikkohinta on 50 € + alv ja VT5:n varrella oleva näyttö kustantaa 70 € + alv / viikko.
​Aineiston koko on 768x384 px ja materiaali toimitetaan .jpg tai .png-muodossa. 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Ota seurantaan myös VisitJuvan kanavat: